Om oss


Aunes Oversettelser AS ble grunnlagt i 1984, med det formål å levere oversettelser av høy kvalitet og konkurransedyktige priser til bedriftskunder i Norge. Siden etableringen i 1984, har hele Norden blitt vårt hjemmemarked, og vi har etablert et verdensomspennende nett av profesjonelle oversettere slik at vi kan levere oversettelser mellom de fleste språk. I tillegg har vi blitt en stor underleverandør av oversettelser til oversettelsesbyråer nasjonalt og internasjonalt.

Med hovedkontor i Trondheim, kjent som Norges teknologihovedstad, har Aunes Oversettelser AS-teamet vokst med årene.

Roger Block – Daglig leder og kvalitetssjef

Roger er utdannet sivilingeniør fra NTH i Trondheim, og er i tillegg utdannet bedriftsøkonom fra BI. Han har tidligere arbeidet som leder i forskjellige internasjonale bedrifter, før han overtok ledelsen av familiebedriften i 1998.

Sammen med ektefellen Ingeborg, som også grunnla selskapet, har han bidratt til å utvikle selskapet til et av de ledende oversettelsesbyråene i Norden.

 

Ingeborg Aune Block – Oversetter

Ingeborg er utdannet lærer og har gjennomført språkstudier på universitetsnivå. Etter endt skolegang grunnla hun Aunes Oversettelser AS i 1984.

Ingeborg har 25 års erfaring som profesjonell oversetter.

 

Kristian J. Momyr – Oversetter

Kristian er utdannet varme- og ventilasjonsingeniør. Etter flere år innen tekniske yrker, har Kristian arbeidet som oversetter for Aunes Oversettelser AS i over 15 år.

Kristian har med sin innsikt og tekniske interesse håndtert teknisk svært krevende oversettelsesoppgaver, og han er en anerkjent spesialist på oversettelser innen medisinteknikk og mekanikk.

 

Kjersti Sæle – Fagoversetter

Kjersti har sturdert engelsk og tysk på universitetsnivå, og hun er utdannet fagoversetter fra Fagoversetterstudiet i Kristiansand. Hun har i tillegg flere års opphold i Tyskland. Kjersti begynte som fagoversetter i Aunes Oversettelser AS i 2002.

 

Hanne Midtbø – Oversetter

Hanne har flere års språkstudier på universitetsnivå, og hun har supplert studiene med flere års opphold i USA. Før hun begynte hos Aunes Oversettelser AS,

har Hanne arbeidet flere år som profesjonell teknisk oversetter hos et patentbyrå, og hun har en breddekunnskap som er svært verdifull for kundene til Aunes Oversettelser AS.

 

Are Husby – Prosjektkoordinator og oversetter

Are er dataspesialisten hos Aunes Oversettelser AS, og han har erfaring med alle typer maskinvare, programvare og informasjonsteknologi. Are er spesialist på oversettelser innen datateknikk og elektronikk. Etter å ha arbeidet flere år som uavhengig oversetter, begynte han hos Aunes Oversettelser AS i 2003. Are har ansvar for alle større prosjekter og er kontaktperson for både kunder og leverandører.eXTReMe Tracker